خانه » سلامت » مصرف زياد شيريني باعث تشديد ريفلاكس مي‌شود

مصرف زياد شيريني باعث تشديد ريفلاكس مي‌شود

يك فوق تخصص گوارش گفت: در ايام نوروز افراد هنگام ديد و بازديد طي يك روز شيريني زيادي مصرف مي‌كنند اين در حاليست كه شيريني، حاوي كربوهيدرات زيادي است و ...

يك فوق تخصص گوارش گفت: در ايام نوروز افراد هنگام ديد و بازديد طي يك روز شيريني زيادي مصرف مي‌كنند اين در حاليست كه شيريني، حاوي كربوهيدرات زيادي است و براي مبتلايان به كبد چرب و ريفلاكس مفيد نيست.

دكتر همايون واحدي در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا، افزود: مصرف زياد شيريني موجب دچار شدن به چاقي مي‌شود. از سوي ديگر افراد هنگام ديد و بازديد چاي مصرف مي‌كنند اين در حاليست كه نوشيدني زياد چاي پررنگ و استفاده از قند همراه آن ابتلا به ريفلاكس و تشديد آن را در پي دارد.

وي با اشاره به مصرف آجيل هنگام نوروز گفت: آجيل‌ها محتوي مقدار زيادي نمك هستند كه مصرف آنان براي مبتلايان به كبد چرب كه دچار فشار خون نيز هستند، مضر است چرا كه چربي موجود در مغزها براي بيماران كبد چرب ضرر دارد.

واحدي در پايان توصيه كرد: افراد در ديد و بازديدهاي متعدد نوروزي از مصرف زياد آجيل، چاي و شيريني خودداري كنند و به جاي آن ميوه بخورند چرا كه ميوه‌ها حاوي فيبر هستند و عملكرد دستگاه گوارش را تسهيل مي‌كنند البته در خوردن ميوه‌ها هم نبايد افراط كنند.

چهارشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۰
بازدیدها 918
دیدگاه ها . نظر
کد خبر 970

Comments are closed.


عضویت در خبرنامهء خبر شهری