خانه » سلامت » چرا نباید قره قوروت خورد

چرا نباید قره قوروت خورد

بدن براي ترميم و تصحيح اين حالت بسيار مخرب كه مي‌تواند در صورت ادامه بسيار خطرناك گشته و فعاليت ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل كند، دست به دامان استخوان‌ها و ...

بدن براي ترميم و تصحيح اين حالت بسيار مخرب كه مي‌تواند در صورت ادامه بسيار خطرناك گشته و فعاليت ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل كند، دست به دامان استخوان‌ها و دندان‌ها مي‌شود تا كلسيم آنها را براي قليايي كردن خون آزاد كند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،  قره‌قوروت را از آب ماست يا همان دوغ مي‌گيرند كه پس از جوشيدن و تغليظ بصورت جامد در مي‌آيد. مزه ترش قره‌قوروت به‌خاطر درصد بسيار بالاي اسيد لاكتيك آن است. ميزان اسيد لاكتيك قره قوروت بسيار بالا است به قدري كه قره‌قوروت را در واقع همان اسيد لاكتيك مي‌دانند. اسيد لاكتيك يك ماده دفعي براي بدن محسوب مي‌شود. زيرا خون را شديداً اسيدي كرده و تعادل ph خون را به هم مي زند. يكي از دلايلي كه گفته مي‌شود ماست چكيده بهتر از خود ماست است اين است كه مقدار زيادي از اسيد لاكتيك آن‌كه در آب ماست موجود است گرفته شده استولي با اين حال بهتر است با مقداري نعناع، پونه و موسير مصرف شود (تا حالت سردي و اسيدي آن كاهش يابد) در حالت طبيعي، خون انسان كمي قليايي بوده و بسيار حياتي است كه اين حالت حفظ شود بدين جهت در خلقت انسان مكانيزم‌هاي پيچيده‌اي تعبيه شده است كه اين تعادل را حفظ كنند. در بدن انسان مقدار pH متعادل بين 34/7 و 40/7 ميباشد كه كمي قليايي است و بايد در اين محدوده نگه داشته شود در غير اين صورت بعضي از واكنش‌هاي آنزيمي انجام نمي‌گيرد و تنظيم فعاليت‌هاي فيزيكي و شيميايي درون سلولي با مشكل مواجه مي‌شود.

مصرف قره قوروت به‌شدت خون را اسيدي مي‌كند(به علت ميزان بسيار بالاي اسيد لاكتيك) و آن را از حالت قليايي طبيعي خود خارج مي‌كند. بدن براي ترميم و تصحيح اين حالت بسيار مخرب كه مي‌تواند در صورت ادامه بسيار خطرناك گشته و فعاليت ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل كند، دست به دامان استخوان‌ها و دندان‌ها مي‌شود تا كلسيم آنها را براي قليايي كردن خون آزاد كند. كلسيم بهترين و سريع‌ترين عامل قليايي كردن خون است.

اين كلسيم آزاد شده از استخوان‌ها سپس توسط كليه‌ها دفع مي‌شود. در نتيجه مصرف قره قوروت باعث پوكي استخوان‌ها و ضعف دندان‌ها مي‌شود. بسيار جاي تاسف است كه خيلي از پزشكان و افراد تحصيلكرده آن را براي درمان پوكي استخوان و لاغر شدن افراد چاق تجويز مي‌كنند با اين تصور غلط كه چون قره‌قوروت داراي كلسيم است پس براي پوكي استخوان مناسب است در صورتيكه كلسيم آن نه تنها جذب نمي‌شود بلكه طبق توضيحات بالا باعث پوكي استخوان و خرابي دندان‌ها نيز مي‌شود.

جالب است حتي آن را براي رشد و نمو كودكان مفيد دانسته و براي آن خاصيت دارويي قائل شده‌اند. گاهي اوقات آن را براي كاهش فشار خون تجويز مي‌كنند كه اين خود باعث خرابي و خوردگي رگ‌ها مي‌شود. مي‌توان بجاي آن از بسياري ميوه‌هايي كه در كاهش فشار مناسب هستند مانند آب ليمو يا مخلوط يك ليوان آب و 2 قاشق سركه سيب خانگي استفاده كرد.‌اي كاش مضرات مصرف قره قوروت به اين‌جا ختم مي‌شد.

اسيد لاكتيك فعاليت نرون‌هاي مغزي را به‌شدت كاهش مي‌دهد و چون قره قوروت حاوي مقادير بسيار زياد اسيد لاكتيك است لذا براي مغز انسان بسيار مضر است. بعضي از آثار و نتايج زيانبار اسيدي شدن خون: انواع بيماري‌هاي قلب و عروق، خرده شدن ديواره سرخرگ‌ها و سياهرگ‌ها، ضعف حافظه، آلزايمر، ديابت، سرطان، ضعف سيستم ايمني بدن، بيماري‌هاي سيستم عصبي مانند بيماري خطرناكMS، پوكي استخوان، خرابي و فساد دندان‌ها، قي دندان‌ها، ضعف اعصاب و تشنج.

چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۱
بازدیدها 799
دیدگاه ها . نظر
کد خبر 8081

ارسال نظر:

*


عضویت در خبرنامهء خبر شهری