خانه » خانواده » مصرف روزانه میوه و سبزی خطر ابتلا به سکته را ۲۲ درصد کاهش می‌دهد

مصرف روزانه میوه و سبزی خطر ابتلا به سکته را ۲۲ درصد کاهش می‌دهد

میوه‌های غنی از ویتامین ث شامل انواع مرکبات مانند پرتقال، نارنگی، لیمو ترش، لیمو شیرین و انواع توت‌ها در ترمیم زخم‌ها و افزایش جذب آهن نقش مهمی دارند .   ایلنا: خطر ...

میوه‌های غنی از ویتامین ث شامل انواع مرکبات مانند پرتقال، نارنگی، لیمو ترش، لیمو شیرین و انواع توت‌ها در ترمیم زخم‌ها و افزایش جذب آهن نقش مهمی دارند .

 

ایلنا: خطر سکته در افرادی که سه بار در روز میوه و سبزی مصرف می‌کنند، ۲۲ درصد کمتر ازکسانی است که کمتر میوه و سبزی مصرف می‌کنند.

به گزارش ايلنا، کار‌شناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه گروه میوه‌ها در دومین ردیف هرم غذایی قرار دارند اظهار داشت: مصرف میوه‌ها برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونت‌ها، ترمیم زخم‌ها، دید در تاریکی و سلامت پوست ضروری است و قربانیان سرطان اغلب افرادی هستند که در رژیم غذایی خود از مقدار میوه و سبزی کمتری استفاده می‌کنند.

پریسا ترابی افزود: میوه‌ها منابع غنی از انواع ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها، انواع املاح‌ و فیبر هستند و بهترین آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی در میوه‌ها وجود دارد و شادابی، سلامت پوست و کاهش فرآیند پیری، مبارزه با عومل سرطان زا، از مهم‌ترین خواص آنتی‌اکسیدان‌ها است.

وی با بیان اینکه میوه‌های غنی از ویتامین ث شامل انواع مرکبات مانند پرتقال، نارنگی، لیمو ترش، لیمو شیرین و انواع توت‌ها در ترمیم زخم‌ها و افزایش جذب آهن نقش مهمی دارند،افزود: میوه‌های غنی از ویتامین آ عبارتند از طالبی، خرمالو، شلیل و هلو که مصرف این گروه نیز در جلو گیری از خشکی پوست، افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت و سلامت چشم نقش مهمی دارند.

ترابی خاطر نشان کرد: طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، مصرف ناکافی میوه و سبزی‌ها علت ۳۱ درصد از بیماری‌های ایسکمیک قلب و ۱۱ درصد از سکته مغزی است و توصیه می‌شود افراد بزرگسال سالم روزانه ۲ تا ۴ واحد میوه مصرف کنند.

دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۱
بازدیدها 942
دیدگاه ها . نظر
کد خبر 5453

Comments are closed.


عضویت در خبرنامهء خبر شهری