خانه » خانواده » افسانه‌هايي درباره آلرژي‌ها

افسانه‌هايي درباره آلرژي‌ها

پزشكان تاكيد دارند برخي از باورهاي عمومي درباره بيماري آلرژي از لحاظ پزشكي معتبر نبوده و اعتقادات غلطي هستند كه بين مردم رواج پيدا كرده‌اند. به گزارش سرويس سلامت ايسنا ، ...

پزشكان تاكيد دارند برخي از باورهاي عمومي درباره بيماري آلرژي از لحاظ پزشكي معتبر نبوده و اعتقادات غلطي هستند كه بين مردم رواج پيدا كرده‌اند.

به گزارش سرويس سلامت ايسنا ، برخي از اين افسانه‌ها درباره آلرژي‌ها كه نبايد آنها را باور كنيد، عبارتند از:

– افسانه شماره يك: براي پيشگيري از آلرژي‌ها به بالش يا كاور خاص احتياج داريد. فريب تبليغات بازاري را نخوريد چون هيچ بالش يا پتويي وجود ندارد كه عاري از غبار و ذرات آلرژي زا باشد. تنها اقدام موثري كه مي‌توانيد انجام دهيد اين است كه از پارچه‌هاي كتان براي رختخواب خود استفاده كنيد چون بافت آنها بسيار محكم و سفت است و در نتيجه اجازه نمي‌دهد گردوغبار به داخل پتو يا بالش نفوذ كند. هم چنين مي‌توانيد به طور مرتب رختخواب خود را در آب داغ بشوييد.

– افسانه شماره دو: همه حيوانات خانگي روي آلژري‌هاي شما تاثير مي‌گذارند. اين اعتقاد غيرواقعي است. فقط حيوانات خانگي فوق العاده آلرژي زا مي‌توانند واكنش آلرژيك در انسان ايجاد كنند. در واقع آنچه باعث ايجاد حساسيت مي‌شود پشم يا موي حيوانات خانگي است نيست بلكه بزاق آنها است كه هنگام شستن بدن با زبان، روي بدن آنها باقي مي‌ماند. با اين حال گرد وغبار منزل ممكن است لا به لاي موهاي حيوانات بماند كه چاره آن شستن منظم و خشك كردن آنها است.

-افسانه شماره سه: آلرژي‌ها مشكلات گذرايي هستند و منجر به مرگ نمي‌شوند. برخي حساسيت‌ها مي‌توانند موجب بروز شوك آلرژيك شوند كه واكنش فوق العاده خطرناكي است به طوري كه حتي مي‌تواند منجر به مرگ فرد شود. براساس گزارش سايت اينترنتي هلت مي آپ، براي مثال افرادي كه به بادام زميني حساسيت دارند در صورت مصرف اين آجيل دچار افت شديد فشار خون مي‌شوند و زبان و گلوي آنها به شدت متورم مي‌شود و راه تنفس آنها را مي‌بندد. اين شوك‌هاي حساسيتي در اثر مصرف مواد غذايي، داروها يا نيش حشرات بروز مي‌كنند و نياز به مراقبت‌هاي فوري پزشكي دارند.

-افسانه شماره چهار: شما ممكن است به شير حساسيت داشته باشيد. حساسيت به شير فقط ممكن است در دوران نوزادي بروز كند كه با بالا رفتن سن از بين مي‌رود.

– افسانه شماره پنج: منابع غذايي از نظر آلرژي زايي اهميتي ندارند. برخي مواد پروتئيني و شيميايي در مواد غذايي مي‌توانند واكنش‌هاي آلرژيك جدي ايجاد كنند.

دوشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۱
بازدیدها 859
دیدگاه ها . نظر
کد خبر 3963

Comments are closed.


عضویت در خبرنامهء خبر شهری