اگر به تهیهکنندگی از زاویهي شغلی نگریسته شود فاجعه بار است
شست هماندیشی و همافزایی جمعی از تهیهکنندگان، نویسندگان و برنامهسازان کودک سیما با نام «یک فنجان تجربه» با هدف ارائه راهکارهای کاربردی و عملی توسط اداره کل آموزش و پژوهش ...
شست هماندیشی و همافزایی جمعی از تهیهکنندگان، نویسندگان و برنامهسازان کودک سیما با نام «یک فنجان تجربه» با هدف ارائه راهکارهای کاربردی و عملی توسط اداره کل آموزش و پژوهش سیما برگزار شد.
به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، قاضینظام ـ فیلمنامهنویس، کارگردان و مدرس برنامه های کودک ـ در آغاز این نشست گفت: آنچه در وهلهي اول در تولید برنامهها اهمیت دارد نیازسنجی مخاطب است، باید ابتدا بررسی کنیم که کودک و نوجوان ما چه نیازی دارد و با استفاده از تکنولوژی نوین برنامههای آموزنده و مفید را تولید کنیم.
این فیلمنامهنویس و کارگردان برنامههای کودک افزود: برنامهسازی با توجه به نیاز، ظرفیت و حوصله کودک باید انجام بگیرد و ما برای کار خود باید یک هدف و چشمانداز داشته باشیم تا این امر منجر به تولید برنامههای با کیفیت و ماندگار شود.
نویسنده مجموعه تلویزیونی «مهمانی خدا» تصریح کرد: عشق و علاقه باید در رأس اهداف کاری تهیهکننده باشد، زیرا تهیهکننده در تلویزیون، عنصر مهمی در برنامهسازی است که باید کارش به صورت علمی و بر اساس معیارهای شناخته شده انجام بگیرد.
قاضی نظام خاطرنشان کرد : اگرعشق و ایمان به کار وجود داشته باشد با وجود همهي تنگناها و محدودیتها و حضور رسانه های مختلف می توان برنامه های فاخری تولید کرد.
نویسنده فیلمنامه سینمایی «بهترین هدیه» گفت: باید روی بچهها سرمایه گذاری کرد زیرا اینها آیندهي ما هستند و هرچقدر در این زمینه تلاش کنیم نتیجهي خوبی خواهیم گرفت.
قاضی نظام در پایان خاطرنشان کرد: استقامت درکار، عشق و علاقه، نقد و بررسی کارها در تولید برنامه های ماندگار نقش مهمی دارد و ما با شناخت نیازهای بچههای امروز می توانیم مخاطب را جذب و مفاهیم آموزشی را به آنها منتقل کنیم.
***
دراین نشست بهرام شاه محمد لو، کارگردان، بازیگر، تهیه کننده، محقق و مدرس برنامههای کودک نیز گفت: سرمایه گذاری بر روی برنامهی کودک، اهمیت و توجه به آن در برنامهسازی با توجه به سن مخاطب سبب پربارتر شدن برنامههای تولیدی می شود.
این تهیه کننده برنامه های کودک افزود: اگر به تهیهکنندگی از زاویه شغلی و کارمندی نگریسته شود، فاجعه بار است و این امر منجر به تولید برنامههای سخیف و بی محتوا خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در دوره کنونی آستانه تحمل کودکان به علت مشغله های کاری پدران و مادران به شدت پایین آمده است و این یک نگرانی بزرگی است که کودکان ما را تهدید می کند.
شاه محمد لو تصریح کرد: ایجاد رابطه عاطفی با کودک و تاکید روی محتوا و پیام در برنامهها، آگاهیبخشی و زنده کردن حس تفکر درکودکان ازنکات اساسی در تولید برنامه هاست که باید لحاظ شود.
***
در ادامه این نشست مجید قناد، تهیه کننده برنامه های کودک سیما هم گفت: برای تولید برنامه های فاخر باید کارهای خودمان را مورد نقد و بررسی قرار بدهیم، زیرا این امر باعث افزایش کیفیت برنامههای تولیدی و جذب مخاطب خواهد شد.
همچنین در این نشست که در شبکه دو سیما برگزار شده بود، تهیهکنندگان و برنامه سازان حاضر در نشست با بیان دیدگاهها و ارائه پیشنهادها، استمرار این گونه جلسات را خواستار شدند.