پنير و شکلات عامل اصلي تشديدکننده ميگرن
استفاده از غذاهايي که حاوي مواد خاص مثل ادويه، پنير و شکلات از عوامل تشديد کننده ميگرن است. آفتاب: دکتر محمدعلي اکبريان متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: ...
استفاده از غذاهايي که حاوي مواد خاص مثل ادويه، پنير و شکلات از عوامل تشديد کننده ميگرن است.
وي عنوان کرد: مکان اين سردردها معمولا يک طرفه و گاهي هم پشت سر بروز مي کنند زمان آن بين 72-3 ساعت طول مي کشد.
سردردهاي ميگرني گاهي با ساير علائم عصبي همراه مي شود و هم چنين ممکن است باعث اختلالات بينايي، شنوايي و حسي موقتي همراه شود که معمولا اين علائم در شروع سردرد بروز مي کند.
وي در خصوص علت ميگرن اذعان داشت: ميگرن زمينه خانوادگي دارد ولي ارثي نيست.
وي در ادامه در مورد سن بروز ميگرن گفت: معمولا سن بروز ميگرن در اواخر دهه دوم و چهارم است.
وي در خصوص درمان ميگرن بيان کرد: اين بيماري درمان قطعي ندارد اما با مصرف دارو به مدت طولاني مي توانيم فقط درمان پيگيري کننده داشته باشيم.
وي در پايان در خصوص عوامل تخفيف دهنده و تشديد کننده ميگرن گفت: از عوامل تخفيف دهنده استراحت، استفاده از هواي آزاد، استفاده از اکسيژن خالص و محيط تاريک است و در ادامه از عوامل تشديد کننده به استفاده از غذاهاي سرخ کرده، غذاهايي که حاوي مواد خاصي مثل ادويه، جگر، پنير،شکلات و هم چنين کاهش فشارهاي روحي و عصبي اشاره کرد.