خانه » خانواده » مصرف شیر پرچرب، موجب گسترش بیماری‌های ریوی در هوای آلوده

مصرف شیر پرچرب، موجب گسترش بیماری‌های ریوی در هوای آلوده

یک متخصص تغذیه توصیه کرد: مصرف شیر پرچرب موجب گسترش بیماری‌های ریوی در هوای آلوده می‌شود و بهتر است افراد روزانه حداقل ۲ لیوان شیر کم چرب ( کمتر از ...

یک متخصص تغذیه توصیه کرد: مصرف شیر پرچرب موجب گسترش بیماری‌های ریوی در هوای آلوده می‌شود و بهتر است افراد روزانه حداقل ۲ لیوان شیر کم چرب ( کمتر از ۱٫۵ دصد چربی) مصرف کنند.

به گفته مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شیر و لبنیات پرچرب می‌تواند زیان‌های ناشی از آلودگی هوا را افزایش دهد زیرا اسیدهای چرب اشباع موجود در شیر و لبنیات پرچرب موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و موجب گسترش بیماری‌های ریوی در هوای آلوده می‌شود.

ایسنا به نقل از  زهرا عبداللهی نوشت:  انواع فلزات سنگین مانند سرب که با سوختن بنزین وگازوئیل در هوا منتشر می شود نیز می تواند با رقابت در جذب ریزمغذی‌هایی ازجمله کلسیم، آهن و روی در بدن تجمع یافته و در نهایت سرطان را به دنبال داشته باشد.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: عوارض و پیامدهای آلودگی هوا برخی از افراد از جمله کودکان، مادران باردار، سالمندان و مبتلایان به بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های ریوی بیشتر است.

وی توصیه کرد: بهتر است افراد روزانه حداقل ۲ لیوان شیر کم چرب ( کمتر از ۱٫۵ دصد چربی) مصرف کنند زیرا شیر به دلیل دارا بودن فسفر، منیزم و کلسیم، خنثی کننده سموم است هم چنین شیر، دفع ادرار و مدفوع و مواد آلاینده را تنظیم می کند.

او خاطرنشان کرد: زمانی که میزان باکتری‌های مفید بر اثر ورود سرب و مواد آلاینده به بدن کم شود، عمل دفع هم با مشکل مواجه می‌شود و این مواد در بدن باقی می مانند. کلسیم موجود در شیر منجر به کاهش جذب سرب و همه فلزات سنگین موجود در هوای آلوده می شود.

جمعه ۲۹ دی ۱۳۹۱
بازدیدها 503
دیدگاه ها . نظر
کد خبر 18996
برچسب:


ارسال نظر:

*


عضویت در خبرنامهء خبر شهری