خانه » خانواده » آشپزی » طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ

  مواد لازم سینه مرغ: نیم كیلو پیاز: یك عدد كوچك پنیر پیتزا: 100 گرم پفك نمكی پودر شده: نصف پیمانه پودر سیر: یك قاشق غذاخوری پودر نان: دو قاشق‌ سوپخوری ادویه مخصوص نصف قاشق غذاخوری عصاره مرغ: یك ...

906

 

مواد لازم

سینه مرغ: نیم كیلو
پیاز: یك عدد كوچك
پنیر پیتزا: 100 گرم
پفك نمكی پودر شده: نصف پیمانه
پودر سیر: یك قاشق غذاخوری
پودر نان: دو قاشق‌ سوپخوری
ادویه مخصوص نصف قاشق غذاخوری
عصاره مرغ: یك عدد

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر، پودر سیر و مرغ در مخلوط‌كن له كنید تا به صورت خمیر چسبناكی درآید، در ظرف دیگری پودر پفك نمكی، پودر نان و ادویه را مخلوط كنید.سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یك گردو بردارید و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهید كه البته به شكل لوله‌ای در اندازه كوچك باشد سپس این خمیر كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفك نمكی بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید. به دلیل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفك‌نمكی و رنگ نارنجی استفاده می‌شود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیك باشد.

 

پنج شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۱
بازدیدها 17,978
دیدگاه ها . نظر
کد خبر 18905

ارسال نظر:

تصویر کپچا
*

عضویت در خبرنامهء خبر شهری