خانه » خانواده » آشپزی » طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ

  مواد لازم سینه مرغ: نیم كیلو پیاز: یك عدد كوچك پنیر پیتزا: 100 گرم پفك نمكی پودر شده: نصف پیمانه پودر سیر: یك قاشق غذاخوری پودر نان: دو قاشق‌ سوپخوری ادویه مخصوص نصف قاشق غذاخوری عصاره مرغ: یك ...

906

 

مواد لازم

سینه مرغ: نیم کیلو
پیاز: یک عدد کوچک
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
پفک نمکی پودر شده: نصف پیمانه
پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
پودر نان: دو قاشق‌ سوپخوری
ادویه مخصوص نصف قاشق غذاخوری
عصاره مرغ: یک عدد

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر، پودر سیر و مرغ در مخلوط‌کن له کنید تا به صورت خمیر چسبناکی درآید، در ظرف دیگری پودر پفک نمکی، پودر نان و ادویه را مخلوط کنید.سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یک گردو بردارید و با مرطوب کردن دست به آن فرم بدهید که البته به شکل لوله‌ای در اندازه کوچک باشد سپس این خمیر که حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفک نمکی بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. به دلیل آنکه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفک‌نمکی و رنگ نارنجی استفاده می‌شود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیک باشد.

 

پنجشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۱
بازدیدها 16,467
دیدگاه ها . نظر
کد خبر 18905

ارسال نظر:

*

عضویت در خبرنامهء خبر شهری