خانه » خانواده » آشپزی » ژله با کمپوت هلو

ژله با کمپوت هلو

ژله 3 بسته خامه 400 گرم گلابی 0.5 فنجان سیب 0.5 فنجان هلو 0.5 فنجان آناناس کنسرو شیرین 0.5 فنجان ژلاتین 200 گرم خاک قند 5 قاشق سوپخوری وانیل 0.5 قاشق مرباخوری طرز تهیه : برای تهیه این ژله به ...

ژله 3 بسته
خامه 400 گرم
گلابی 0.5 فنجان
سیب 0.5 فنجان
هلو 0.5 فنجان
آناناس کنسرو شیرین 0.5 فنجان
ژلاتین 200 گرم
خاک قند 5 قاشق سوپخوری
وانیل 0.5 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر 2 تا 3 سانتی متر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم . ژله را در 3 پیمانه آب جوش حل می کنیم و 3 پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگتر می ریزیم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار می دهیم و داخل قالب کوچک تر را با وزنه یا یخ پر می کنیم بنحوی که قالب بهیچوجه بالا نایستد و قالب را در یخچال می گذاریم تا ژله کاملا بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل می کنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط می نمائیم و میوه های آماده شده را در آن می ریزیم وقتی ژله کاملا بسته شد از یخچال خارج می کنیم وزنه ها را از داخل قالب بیرون می اوریم و قالب کوچکتر را با آب نیم گرم پر می کنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج می نمائیم با این عمل قالب ژله ای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوه های خرد شده را داخل آن می ریزیم و پر می کنیم دوباره در یخچال می گذاریم تا خامه نیز کاملا بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار می دهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمی گردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت می دهیم

 

 

 

 

Peach-jello-1_rect540
پنج شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۱
بازدیدها 15,160
دیدگاه ها . نظر
کد خبر 18897
برچسب:

Comments are closed.


عضویت در خبرنامهء خبر شهری