خانه » خانواده » آشپزی » طرز تهیه بورک با یوفکا

طرز تهیه بورک با یوفکا

    مواد لازم ماست                                     نصف پیمانه تخم مرغ                                  1 عدد نمک                                       1قاشق مرباخوری آرد                                          به میزان لازم کره یا مارگارین نرم                     125 گرم گوشت چرخ کرده                       300 گرم پیاز                                         2عدد برنج پخته( کته شده)              ...

 

 

مواد لازم
ماست                                     نصف پیمانه
تخم مرغ                                  1 عدد
نمک                                       1قاشق مرباخوری
آرد                                          به میزان لازم
کره یا مارگارین نرم                     125 گرم



گوشت چرخ کرده                       300 گرم
پیاز                                         2عدد
برنج پخته( کته شده)                 نصف پیمانه
جعفری ساطوری                       مقداری
روغن                                      1پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه                 به میزان لازم

طرز تهیه:


ماست، تخم مرغ و نمک را با بیکینگ پودر و کره مخلوط کنید و در آخر، آرد را به مواد بیفزایید و مخلوط را ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.از این خمیر 10 عدد چانه درست کنید و نیم ساعت استراحت دهید.
پیاز را تفت دهید و گوشت را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.برنج و جعفری را بریزید و بگذارید تا کمی گوشت بپزد. چانه‌ها را یکی یکی باز کنید تا به اندازه بشقاب شود، 5 چانه باز شده را روی هم بگذارید و روی هر کدام را روغن یا کره آب شده بمالید. سپس خمیر را چند بار باز کرده و نازک کنید.
این خمیر را کف قالب چرب شده ای پهن کنید؛ به طوری که از دیواره‌های قالب آویزان بماند.مواد میانی را روی خمیر بریزید و 5 چانه دیگر را به ترتیب بالا باز کنید و روغن بمالید و روی مواد بگذارید.
اضافات خمیر لایه اول را روی خمیر دوم برگردانید. خمیر را با چاقو به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و در فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کرده اید 30 دقیقه بپزید تا خمیر کاملاً طلایی شود.می توانید از زرده ی تخم مرغ برای تزیین نیز استفاده کنید.

پنج شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۱
بازدیدها 1,951
دیدگاه ها . نظر
کد خبر 18890

Comments are closed.


عضویت در خبرنامهء خبر شهری