خانه » خانواده » آشپزی » شور مخلوط فوری

شور مخلوط فوری

تا حالا شده دلتون بخواد وقتی شور میذارین ، فوری بخورینش ؟؟؟ نشده ؟؟؟ بله  زمان لازمه ، همینجوری که فوری نمیشه خوردش ....  اول سبزیجاتی که دوست دارید تبدیل به ...

تا حالا شده دلتون بخواد وقتی شور میذارین ، فوری بخورینش ؟؟؟ نشده ؟؟؟ بله  زمان لازمه ، همینجوری که فوری نمیشه خوردش …. 

اول سبزیجاتی که دوست دارید تبدیل به شور بشه رو بشورین و خرد کنین و تو شیشه بچینین .

من از هویج – گل کلم – خیار – لوبیا سبز – سیر و فلفل سبز استفاده کردم .

دو تا سه سانت(  از پایین شیشه ) سرکه بریزین .

بقیه اش رو با مخلوط آب و نمک پر کنین . ( به ازای هر لیوان آب ، 1 قاشق نمک ، من کمی زردچوبه هم اضافه کردم )

روش مقداری ترخون یا شوید و یا هر سبزی دیگه ای بذارین و در شیشه رو خوب محکم کنین .

شیشه ی محتوی سبزیجات رو تو قابلمه ی مناسبی قرار داده و تا قسمت گلویی شیشه آب بریزین و حرارت رو روشن کنین .

زمانی که رنگ خیار و لوبیا سبز تغییر کرد ، شیشه رو از آب خارج کرده و میذاریم کاملا خنک بشه و بعد تو یخچال میذاریمش .

فردای همون روز شور مخلوطمون حاضره و میتونین نوش جان کنین …

تایم گرفتم و زمانی که خیار شورها تغییر رنگ میدن ، زمانی بین نیم ساعت ، نهایت تا 40 دقیقه هست ولی دیگه بیشتر از این اگه بمونه موادمون میپزن ….

پنج شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۱
بازدیدها 657
دیدگاه ها . نظر
کد خبر 18884
برچسب:

ارسال نظر:

*


عضویت در خبرنامهء خبر شهری