خانه » خانواده » آشپزی » مرغ ایتالیایی

مرغ ایتالیایی

مواد لازم برای 4 نفر: آرد سفید 2 قاشق غذاخوری سینه یا ران مرغ 4 عدد روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری کره 25 گرم پیاز 1 عدد، مکعبی ریز شده فلفل دلمه سبز یا قرمز 1 ...

مواد لازم برای 4 نفر:
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری

سینه یا ران مرغ 4 عدد

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

کره 25 گرم

پیاز 1 عدد، مکعبی ریز شده

فلفل دلمه سبز یا قرمز 1 عدد، مکعبی ریز شده

سیر 2 حبه ریز شده

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

آب مرغ 1 تا 2 پیمانه

پونه خشک 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

سبزی تازه خرد شده مانند ریحان برای تزیین

طرز تهیه:
مرحله 1 – تکه های مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن خشک کرده سپس در کره و روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

مرحله 2 – مرغ‌های سرخ شده را از تابه خارج کرده، پیاز را در همان تابه ریخته و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس فلفل دلمه و سیر را اضافه کنید و برای 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله 3 – رب گوجه فرنگی، آرد، پونه، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و یک دور هم بزنید سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید.

مرحله 4 – تکه های مرغ را به مخلوط بیفزایید و حرارت را ملایم کرده اجازه دهید برای 30 تا 35 دقیقه پخته شود تا آب خوراک کمی غلیظ شود سپس در ظرف مورد نظر کشیده و همراه با برنج یا پاستا سرو نمایید.

سه شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۱
بازدیدها 664
دیدگاه ها . نظر
کد خبر 15566
برچسب:


ارسال نظر:

تصویر کپچا
*

عضویت در خبرنامهء خبر شهری