یک متخصص ترک اعتیاد: انباشت تنشها و اضطرابها از عوامل مؤثر در تشدید «پرخاشگری» است
...
یک متخصص ترک اعتیاد با اشاره به اینکه خشونت فیزیکی در مردان بیشتر است، انباشت تنشها و اضطرابها، پایین آمدن سطح اخلاقیات، الگوبرداریهای نامناسب، مشکلات اقتصادی و تعارضات خانوادگی را از عوامل مؤثر در تشدید پرخاشگری در جامعه عنوان کرد.
بهزاد دارابی در گفتوگو با خبرنگار ناجتماعی» ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار کرد: پرخاشگری یعنی رفتار تند به هنگام عدم سازگاری با موفقیت که این رفتار در زندگی روزمره ارتباط بسیار نزدیکی با ناکامی دارد.
وی حس “ناکامی” را یکی از عوامل اثرگذار در پرخاشگری دانست و گفت: زمانی که فرد برای رسیدن به اهداف مورد نظر خود، تلاش میکند، اما در رسیدن به اهداف خود ناکام میشود، یکی از رفتارهایی که از خود بروز میدهد، پرخاشگری است.
دارابی ادامه داد: به عنوان نمونه شخصی از راه بندان در جاده و یا نبود فضا برای پارک کردن ماشین در اثر ناکامی خشم میکند و چیزی که ثابت شده ناکامی، پرخاشگری را افزایش میدهد و پرخاشگری میتواند ناکامیهای فشرده را رها کند.
این متخصص ترک اعتیاد با بیان اینکه خشونت فیزیکی در مردان بیشتر است، انباشت تنشها و اضطرابها، پایین آمدن سطح اخلاقیات، الگوبرداریهای نامناسب، مشکلات اقتصادی و تعارضات خانوادگی را از عوامل مؤثر در تشدید پرخاشگری در جامعه عنوان کرد.
انیمیشین “بن تن” الگوی نامناسب رواج خشونت است
دارابی با اشاره به اینکه لحاظ کردن الگوهای نامناسب و خشن از سوی نوجوانان عاملی تأثیرگذار در تشدید ناهنجاریهای رفتاری است، اظهار کرد: بیشتر انیمیشنهای خارجی مانند “بن تن” رواج پرخاشگری در جامعه را افزایش میدهد.
این متخصص ترک اعتیاد ادامه داد: خوشبختانه برنامههای تولید داخلی کشور به رواج خشونت نمیپردازد، اما شیوههای کنترل خشم کمتر در انیمیشن و فیلم دیده میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مصرف مواد محرک در بین جوانان افزایش یافته که یکی از عوامل مهم پرخاشگری در بین جوانان است.
انتهای پیام