خانه » شهر من » اجتماعی » مصرف سيب زميني سرخ كرده فريز شده سرطانزاست

مصرف سيب زميني سرخ كرده فريز شده سرطانزاست

...


816-2.jpg

بررسي‌هاي جديد نشان مي‌دهد كه مصرف سيب زميني سرخ كرده فريز شده مي‌تواند علت ابتلا به بيماري سرطان باشد.

به گزارش سرويس «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مصرف اين مواد خوراكي كه به صورت نيمه آماده در آمده و فريز شده هستند حاوي مقدار زيادي ماده سرطان‌زا «كارسينوژن» است.

اين سيب‌زميني‌هاي نيمه آماده در ظاهر ترد و خشك هستند اما لايه‌هاي زيرين آن خام هستند و به گونه‌اي است كه در مرحله پاياني پخت زمان بسياري نمي‌برد.

محقق آمريكايي با ارائه اين يافته از توليدكنندگان اين نوع ماده غذايي درخواست كردند تا سيب‌زميني‌هاي سرخ كرده فريز شده را به روشي آماده كنند كه حاوي مقدار كمتري از اين ماده خطرزا باشد.

به گزارش ايسنا به نقل از روزنامه تلگراف، سيب زميني سرخ شده فراوري شده به يكي از مواد خوراكي مورد علاقه ميليون‌ها انسان در سرتا سر جهان تبديل شده‌است و بيشتر در رستوران‌ها و فست فودها مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

انتهاي پيام

جمعه ۷ مهر ۱۳۹۱
بازدیدها 489
دیدگاه ها . نظر
کد خبر 11335
برچسب:


ارسال نظر:

تصویر کپچا
*

عضویت در خبرنامهء خبر شهری